Nytt avsnitt av Helt Organiskt the Pod!

heltorganisktHär hittar du senaste avsnittet av Vevves och min poddy! Vill du lyssna direkt i datan (eh jo, det är visst 1993!) gör’t här.

Den här gången är Beatatjata med och gör her thang, sprider lycka, alltså. Vi pratar om #Yoga30d, utmaningen som Vevve och jag arrade i somras och som exakt 100 personer hakade på. Hur, var och när de yogade var upp till dem, liksom att själva bestämma vad yoga egentligen är för dem.

Så varför vill en yoga varje dag? Tja, jag svarar i podden. Vevve svarar i podden. Beata svarar i podden. Erika kan säkert peppa dig som tvivlar här.

Och du! Tycker du nåt så skriv det! Även om du så drabbas av akut hypersomni. Eller förresten, ha helst ett konstruktivt förslag på hur vi kan minska din tristess om så sker.

Puss!

12 reaktioner på ”Nytt avsnitt av Helt Organiskt the Pod!

 1. Så skönt att starta dagen med er i öronen, en intressant pod och roligt att höra Beatatjata också. Tycker det är viktigt det ni tar upp; att bara för att man yogar behöver man inte yoga varje dag massor med timmar, vara vegan och superstrikt, att det är ok att yoga är olika för olika människor och att var och en lägger yogan på den nivå som passar just där och då. Så länge innehållet är intressant och viktigt är ljudet mindre viktigt. Ser framemot er nästa pod! :)

  Gilla

 2. Efter gårdagen kan jag nog peppa vem tusan som helst, haha :D
  Och tack för ert initiativ till pod. Så sjukt härligt att ha er i lurarna!
  Inte lyssnat på senaste, men jag är väldigt o-kräsen vad gäller ljud. Så länge jag hör någonting av era stämmor så är jag helnöjd. ;)

  Gilla

 3. Lyssnade igår som sagt, och det är bra och intressant. Kul att höra beata live också :) Det enda är väl ljudet fortfarande som är svajigt emellanåt. Men jag blir sugen på att börja yoga, och det är väl det bästa betyget kan jag tycka!? :)
  Kram!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s