Läget då?

Bild 2013-08-27 kl. 20.44 #3Vad gör ni i kväll, kompisar?

Jag själv har filmat videoinlägg till bloggen. Nu ska det marineras i hjärnan. Tycker att det är ett otroligt roligt sätt att kommunicera med er. Den här gången pratar jag om PR och produktplaceringar, hoppas att ni ska gilla resultatet när det dyker upp.

Och du. Om du har gillat mina vlogs tidigare och tycker att det vore roligt om jag gjorde fler – skriv gärna en kommentar och berätta om du har något särskilt som du skulle tycka var kul att jag lyfte. Träningsformer, dieter, produkter, katter, dina dikter… jag har åsikter om allt.

Annonser

8 reaktioner på ”Läget då?

   1. jag vill också höra din/era tankar om psykisk ohälsa (kommenterade det i inlägg om er pod). Kanske om ”gränsen” mellan hälsa och ohälsa, om fördomar kring det, finns det en ”normal” grad av att må dåligt (själv kan jag få fnatt på människor som ba ”aaa men alla mår väl lite dåligt ibland” – rätt jäkla stor skillnad va…)

    Gilla

   2. Ja, ledsen att jag inte svarade på det, Fanny! Håller självklart med om att det är en viktig fråga. Håller dig uppdaterad hällan intervjuplan för podden! Så glad att du erbjuder att dela med dig, ska du veta.

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s