Konstruktiv feedback till mig själv

Vad glad jag är över all feedback på podden! Men så ledsen jag blev när jag lyssnade i lurar nu och märkte att intervjun är i monoljud. Det vill säga, den hörs bara i ena örat. Störigt! Oklart hur det kunde gå mig förbi.

Ljudet är lågt överlag, det vet vi, och hoppas att ni står ut. Det mesta blir bättre på andra försöket så stay tuned och fortsätt tycka! Vi älskar konstruktiv feedback så klart.

Annonser

13 reaktioner på ”Konstruktiv feedback till mig själv

  1. Lyssnade i morse och måste säga att det har gått mig helt förbi att man kan yoga ”fel” :-) Själv körde jag några enkla rörelser då och då under graviditeten och tyckte det var skönt. Har dock inte blivit frälst. Kanske förändras om jag fortsätter lyssna :-)

    Gilla

  2. Jag lyssnade i lurar och tänkte på det under aldeles i början men sedan reflekterade jag inte över det förrän du och Veronica började prata med varandra precis i slutet efter Johanna lagt på, då blev det stereo igen och då insåg man igen att det varit mono, men det spelade ingen roll… Ser fram emot kommande avsnitt!

    Gilla

  3. Jag lyssnade via datorn och märkte inget sånt. Och ljudet var inte bad-bad. Mest lite burkigt liksom, vilket jag är rätt van vid från andra poddar. Önskar ändå proffsljud från alla, även om jag förstår att det inte är en möjlighet :-). Pöss!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s