UTLOTTNING: Testa Casalls nya koncept först av alla

AW13_HIT_Inbjudan_VIP-event_26aug_19-20Så. Vem vill testa Casalls nya koncept HIT först av alla? Först till kvarn gäller, skriv en kommentar och du är med så länge det finns platser kvar! Mer info om konceptet finns i affischen ovan.

Vi kommer att hålla till i Vasaparken i Stockholm nu på måndag den 26 augusti, mellan klockan 19 och 20. Tränar oss gör kände PT:n Jari Ketola, med hjälp av Isabelle Franzén. Jari ser ut så här, typiskt bra info:

Jarri_avatar@xxJag är självklart på plats och tränar. Jag har ett gäng platser till förfogande och är intresset stort kan jag få loss platser till ett likadant pass på onsdag den 30:e.

Vem är på?

37 reaktioner på ”UTLOTTNING: Testa Casalls nya koncept först av alla

    1. ÅÅÅÅH som jag hoppas att du kan!!! Tänkte så klart på dig direkt, men tänkte att du säkert hade fullt upp nu… En ska sannerligen låta bli att tänka åt andra, så himla dumt! Håller tummarna.

      Gilla

      1. Ja!! Jag tänkte faktiskt i dom banorna igår. Att det finns så himla många fina bloggare som man väldigt gärna hade velat träffat face to face. Tycker nog att vi får styra upp något sånt nån gång :D

        Gilla

Säg nåt!