Det är sommar, hörrni!

bildDet var ett himla tjat om höst överallt! Först tjatas det om våren, sen sommaren och nu bara… nä, inte njuta här och nu, nu längtar vi till HÖSTEN!

Allvarligt. Den kommer. Tids nog! Ut och njut i vackra, varma augusti nu. Där rosorna blommar, gångtrafikanterna ler, plaggen är tunna, lätta, snygga och stan full av dofter. Som känns. Eftersom en inte har tre lager garn virat runt fejan.

Nä, vet ni vad. Jag låter sommaren va ett tag till, jag. Min bästa årstid. Här och nu.

Annonser

12 reaktioner på ”Det är sommar, hörrni!

  1. Mig gör det inget att hösten börjar komma, det har varit en riktigt tråkig sommar för mig. Jag vet att det är en inställningsfråga men det är svårt att vara glad och njuta när sjukdom och skador sätter stopp. När ingenting går som man vill och varma kvällar byts ut mot sjukhussängen. Nu har det regnat och åskat i flera dagar och jordgubbarna är slut, morgonkvargen är utbytt till gröt. Men visst är sommaren härlig ändå, och jag hoppas att solen vinner över regnmolnen så att den kommer tillbaka så att jag kan säga hejdå ordentligt. Varje årstid har sin charm!

    Gilla

  2. Kunde inte sagt det bättre! Blir nästan arg när folk börjar prata lyriskt om varma filtar och vinröda halsdukar. Alltså halsduk?? Är det inte skönare att slippa pälsa på sig en massa. Jag njuter i 180 och tänker inte släppa taget om denna sommar förrän det regnar småspik på tvären!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s