Få ett mobilskal från Yogobe – plus rabatt på helårsprenumeration!

wpid-bild-5Ni (100 personer nu!) som hänger med i #Yoga30d:s Facebookgrupp vet redan att utmaningen kommer att fortsätta och utökas till en #Yoga365d. Vi upplever att gensvaret har varit så stort, så lyckligt och att peppen i vår FB-grupp har varit så stor att vi inte bara kan lägga ner. De som har varit med under första utmaningen har dessutom lagt grunden, de har yogat 30 dagar i sträck och skapat sig en vana, blivit yoginis ju! Du vet väl förresten att Yogobe erbjuder alla deltagare i ett helår till kraftigt rabatterat pris? Skriv in koden yoga30dspecialunder Min Sida så är du hemma. Ett år kostar då 1 699, du sparar ett helt kvartal. Skulle du vinna utmaningen kommer pengarna förstås tillbaka!

Till skillnad från #Yoga30d betyder inte siffran i #Yoga365d att en behöver yoga alla de dagarna. Puh! Som om inte livet innebär nog med måsten, va… Däremot hoppas vi att så många som möjligt från första utmaningen, och gärna många, många tillkommande förstås, ska följa med på vår resa mot att yogifiera livet. Att ha yoga närvarande varje dag, oavsett om eller hur man praktiserar.

Mer tankar och idéer följer förstås, men först fokuserar vi på de fem dagar som faktiskt återstår av #Yoga30d. En utmaningen som har lyft mitt liv och dessutom gett mig ett gäng nya bekantskaper längs vägen. Fantastiskt.

Alla ni som har genomfört utmaningen kommer att få ett mobilskal från Yogobe. I skalet finns en liten pigg som gör att telefonen kan stå upp när du tittar på dina Yogobe-filmer. Fint va? Tyvärr tror jag att skalet bara finns till iPhone 4 och 5, men ni som vill ha ett – skriv en kommentar här med er mejladress samt vilken telefon ni har.

Varm kram!

25 reaktioner på ”Få ett mobilskal från Yogobe – plus rabatt på helårsprenumeration!

 1. Denna utmaning kom verkligen rätt i tiden och yoga har nu blivit ett naturligt inslag o vardagen, precis så som jag alltid önskat. Kommer självklart att fortsätta även efter dessa 30 dagar.

  Så fint och smart med ett yogaanpassat mobilfodral också – kommer att bli perfekt framgent!
  Har en iPhone 4 och min epost är zamaster@live.se

  Kram

  Gilla

 2. Jag har bara gått med på yogobe och inte facebook. Skulle verkligen underlätta med ett sådant mobilskal. Jag har en iphone 4 utifall att. Kram och jag kommer haka på 365 dagars

  Gilla

 3. Hej!
  Jag har hängt på yogautmaningen i min egen lilla värld och varken gått med i facebookgruppen eller instagrammat, då jag har en liten paus från sociala medier.. :) Kan man få önska sig ett skal ändå? Det skulle vara så oslagbart bra att äga ett sånt när jag gör min dagliga å livsnödvändiga happy hips.
  Tack för en fin blogg! Kram, Amanda

  Gilla

 4. Jag har redan skrivit på Vevves blogg, det räcker va? Förresten, superkul idé att fortsätta! Jag har beställt en likadan yogamatta som du, hoppas den kommer snart för jag är sjukt peppad på att fortsätta mitt yogande som hjälpt mig på många, många sätt!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s