Träningsglädje talks och att springa utan gears

20130716-124056.jpg

Igår kväll var jag galet nöjd över att ha sprungit min första mil på länge. Trots att jag bara skulle leka med lite intervaller. Orsaken till att jag istället ramlade in i ett distanspass stavas Träningsglädje talks. Den här gången bättre än nånsin, eftersom Sara hade partnat upp med Strongday. Dialog är drottning. En vet att en podd är succé när det känns som att en är med i rummet och inget hellre vill än att lägga sig i. Mer, mer, mer säger jag.

Jag har slutat logga mina löprundor med klocka eller app. Är förvånad själv. Trodde att det skulle kännas meningslöst att springa utan statistik, för en siffernörd som jag. Men nä. Det är inte meningslöst. Det är helt himla nödvändigt för att jag alls ska vilja ge mig ut.

Där ser en.

Tyvärr är jag ändå samma freak som tidigare i viss mån. Gick tillbaka i gammal statistik för att kolla samma runda och insåg att den inte var en mil, utan bara 8,5. Det enda som hade ökat var min kilometertid. Med en hel minut. Jo, tiden höll jag koll på, kunde ju se hur länge podden hade rullat på…

Men det betyder ju att träningspassen blir längre och det kan ju inte vara fel, eller hur? :-)

Annonser

8 reaktioner på ”Träningsglädje talks och att springa utan gears

  1. Jättefin bild! Jaa, har knappt vart ute o sprungit själv, det är för varmt och det blir bara apjobbigt, tappar massor med vätska och får huvudvärk.. Men cykeln rullar fram! :D

    Gilla

  2. Jag gjorde tvärtom – gjorde intervall för att det är så trist att bara springa plant. Men efter intervallerna, varvade med plankan, fick jag sådan energi att jag fortsatte att springa :-)

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s