Yogautmaning – vinn ett års medlemskap på Yogobe

20130618-110137.jpg

Tillsammans med Yogobe har grymma Vevve och jag beslutat att arrangera en sommarutmaning. Den är som gjord för dig som vill få lite extra sommarlugn. Och samtidigt bli mer flexibel i både huvud och kropp. Din insats är enkel:

  • Yoga varje dag i 30 dagar, med start midsommarafton. Yoga varje dag i 30 dagar, med start midsommarafton. Hur du yogar, hur länge du håller på åt gången eller vad du väljer att kalla yoga är individuellt och helt upp till dig. Gör din grej.
  • Om du vill ha inspiration och stöd på vägen kan du ange koden yoga30d när du registrerar dig hos Yogobe. Då får du gratis medlemskap under en månad. 30 dar! Najs va? Läs mer om Yogobe här.
  • Instagramma, Twittra, dela gärna med dig av bilder eller dagliga känslor, insikter, reflektioner och tankar. Vi kommer att använda hashtagsen #yoga30d samt #yogobe och #gobeyogi. Gör det du också!
  • När 30 dagar har gått, skriv en kommentar här eller ett inlägg i egen blogg som du pingar hit. Där berättar du hur din resa har varit. Ju aktivare du är desto större chans är det att du vinner utmaningen. Men! Det är en utmaning, inte en tävling så utmana dig själv nu i sommartid. Ge yoga till dig själv i din vardag. Vevve och jag väljer sedan ut en person som vinner ett års gratis medlemskap på Yogobe.

Okej? Är du laddad? Nu kör vi! In med ditt namn (anonymisera med smekis om du vill!) till Vevve eller mig, ge oss också adress till eventuell blogg samt din mejladress. Sen peppar vi järnet från midsommar, okej?

Nu blir vi da yogis! Tjoho!

Annonser

99 reaktioner på ”Yogautmaning – vinn ett års medlemskap på Yogobe

  1. Åh vad roligt! Klart jag är med. Hade faktiskt redan börjat innan midsommar.
    Kör ett pass som passar mig, 30 minuter per dag.

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s