Färdig PT lagom till jul

IMG_5224Så där ja. I dag anmälde jag mig till PT-utbildning steg 2 och 3 på The Academy. Förra veckan, när jag gick grundkursen, var så fantastiskt kul. Kände mig verkligen i mitt esse, som Fröken Drivkraft hade sagt. Om allt går som det ska är jag färdig personlig tränare lagom till jul.

Att det går en del tid mellan stegen känns positivt. Då hinner jag smälta – och pröva – de saker jag har lärt mig. Jag vill också hinna träna mer med PT själv innan jag går sista steget. Det är superkul att köra styrkelyft med Hans och efter sommaren skulle jag vilja testa ytterligare en tränare. Gärna med fokus på att stärka kroppen och komma i bättre form rent allmänt.

Jag vill helst att det ska vara en tjej och tar tacksamt emot alla tips!

Precis som jag sa tidigare är jag inte intresserad av ett karriärbyte, jag älskar mitt jobb. Skulle dock älska att få in ännu mer träning och hälsa i livet och att utbilda mig och se vad som händer känns helt rätt just nu. Livet ÄR för kort för att bara satsa på de säkra korten och skippa drömmarna bara för att det är rätt okej ändå, just nu. Man vet inte. Det kan växa till att bli fantastiskt.

När gjorde du senast verklighet av en dröm?

Annonser

6 reaktioner på ”Färdig PT lagom till jul

 1. Vad kul! Jag är sugen på att anmäla mig till grundutbildningen till hösten. Var den bra? Lärde man sig lite om mycket eller var det grundligt? (jag tänker att det är många ämnen på kort tid). Nöjd med upplägg, lärare osv? Just nu är jag inte inne på att bli PT utan vill bara lära mig mer, uppdatera och fördjupa mig, har ju redan några friskvårdsutbildningar och jobbar lite med kostrådgivning. Är även sugen på hälsoinformatörsutbildningen efter jag läst grundutbildningen. Alltid bra att får råd från någon som redan gått utbildningen. : )

  Gilla

 2. Din fråga får mig att inse att det var fasligt längesen jag gjorde verklighet av en dröm… känns sorgligt. Det rör sig mycket i mitt huvud kring detta, vad vill jag göra, vad drömmer jag om etc. Och faktiskt går jag också lite i samma tankar som du, att gå pt-utbildningen men kanske inte med syftet att byta karriär. Det verkar bara så himla roligt!

  Gilla

 3. Superkul, gr attis!! Gladnatt vi får följa med på din dröm! Mina drömmar… Mitt jobbyte för ett år sedan var ett sådant, nu lever jag min dröm varje dag – och formar nya, förstås. Jobba med träning osv är jag dock inte intresserad av :-)

  Gilla

 4. Det måste varit när jag tog hästarna med mig o begav ca 75 mil till Skåne och träffade min prins! Dock 9 år sen…men ändå en dröm sen barnsben.;-) men jag har egentligen många drömmar, men dom kräver dock en del…vi går se va som händer!!!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s