Slutresultat: Tajtsens vårrus 2013!

vårrus_slut 2Hörrni, jag får lite tunghäfta inför det här inlägget. Haja att vårruset är över. Att ni inte kommer att rapportera mer. Att vi har sopat in i runda slängar 4 000 kilometer, 400 mil, ihop.

Det är så häftigt att det inte är klokt. Tack, tack, tack alla ni som har deltagit, hängt i, fortsatt springa och fortsatt rapportera. Jag är så glad över att ni har velat vara med! Att få följa Beatatjatas löparkickoff, Josefines sanna maratonliv,  Louise väg mot att bli en van löpare och Idas rehab. Och alla er andra så klart!

Och allra häftigast av alla är så klart Tove (jo, faktiskt, man kan inte säga annat), som går i mål med 613,97 kilometer på de här nio veckorna. 61,4 mil ungefär. Fantastiska du! Hoppas att du ska springa många mil i byxorna nedan, som Röhnisch är underbara och bidrar med. Mejla mig din storlek – adressen har jag redan, du har ju vunnit hundra procent av mina utmaningar nu.

266641-S50

Kram, kram, kram och TACK alla ni!

14 reaktioner på ”Slutresultat: Tajtsens vårrus 2013!

 1. Vad duktiga alla varit!

  Många veckor har gått segt för mig, men vårrusandet har peppat mig att springa något (vad som helst) varje vecka. Men nu i söndags släppte segheten och jag sprang 7,5 km utan att gå en endaste gång! Min livs bästa löprunda, allt bara flöt på. Så otroligt stolt!
  Jag är nu väldigt peppad på att springa, även lopp. Har du några tips på kommande lopp?

  Gilla

   1. KK-joggen den 6 augusti, 5 km eller kvartsmara. Jag ska springa kvartsmaran (helt galet om du hade frågat mig för ett år sedan).

    Jag har också hittat Trosa stadslopp, verkar trevligt och det är inte jättelångt till Trosa.

    Gilla

 2. Grattis Tove, imponerande jordskredsseger!

  Och grattis till mig. Är så glad över min pyttelilla stapel. Att det går. Över mina föräldrars ögon när jag studsade in hög på min bästa tid i måndags – ”Du? Springer?! Vi som suttit med dig i oändliga timmar på barnsjukhuset, i lekterapi, hos sjukgymnasten. Sömnlösa gråtnätter med värkande leder”. Förbaskat imponerad av min kropp, faktiskt.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s