Vårruset med #Teamstockholm

20130528-221319.jpg

20130528-221326.jpgOj, oj vilken härlig kväll, hörrni! Och vilket vidrigt lopp. Allvarligt talat. Jag led i 26 minuter och 12 sekunder! Gick ut alldeles för hårt, fick ont i magen, fick mjölksyra, började självömka… Då dök team mate Isa upp. Loppets sista halva drog vi varandra mot mål, ingen ville ge sig och tada. Vi orkade. Vi var bra!

Jag är så stolt över att göra en helt okej tid trots att jag knappt har sprungit i vår. Och jag är så glad över mitt lag, förhoppningsvis nya, goa vänner, som har tagit emot mig med öppna armar trots att jag knappt har hunnit vara med. Hoppas se väldigt mycket mer av dem!

För ett år sedan hade sluttiden gjort mig deppad, men i dag tänker jag inte så. Jag är hög på endorfin och fnittrig picnic och rider vidare på min våg.

Tack snälla alla för pepp!

Annonser

22 reaktioner på ”Vårruset med #Teamstockholm

  1. Härligt! Grattis till bra tid. Sprang Boldomloppet förra veckan, är det bara bra väder är det ju så mysigt att hänga tillsammans efteråt och äta.

    Gilla

  2. Blev glad när jag såg din ryggtavla :)) TACK för bästa draghjälpen! Vi har haft så roligt tillsammans och det kommer vi fortsätta att ha, underbart!

    Gilla

  3. Bra jobbat :) Av någon anledning är det alltid jobbigare än vanligt att springa lopp tycker jag. Man sätter ju lite mer press på sig själv på något sätt men det är kanske också delvis charmen. Heja dig!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s