Chokladdoppade fikon och pirr i min mage

20130524-222605.jpg

20130524-222613.jpg

20130524-222620.jpgNämen här ligger jag på en hotellsäng och äter chokladdoppade fikon. Hårt liv. Synd bara att jag alltid glömmer himla kamera, annars hade det kunnat bli riktigt flotta bilder från Ica Focus.

Jag älskar Ica Focus. När min bror bodde här vid Liseberg brukade vi alltid handla på Ica Focus. Om mamma och pappa var med och betalade, alltså. Hehe. Jag vet ingen lika bra butik i Stockholm. Gör ni?

Åh, jag är alldeles pirrig! Tänk att helgen som jag har längtat till är här. Har faktiskt ingen aning om vad som kommer hända, bli eller kännas. Jag är en nybörjare, min yogakunskap är fortfarande låg. Om två dygn hoppas jag åka hem som en ännu lite pirrigare och helare tjej. Jag VILL knäcka den där yogakoden och göra det här till en del av mitt liv.

Vad gör du i helgen?

9 reaktioner på ”Chokladdoppade fikon och pirr i min mage

 1. Åh vad härligt du verkar ha det! Jag jobbar kväll både idag och imorgon (15-21 är överkomlig arbetstid), och klämmer in spinning före jobbet och cykling till och från både idag och imorgon! Och så tänker jag på att bli medlem på det nya yogastället i min stad (typ det enda). Samt kollar på jobb och bostadsrätter i Stockholm, för det börjar bli dags att avancera nu tycker jag!

  Gilla

 2. Åh Ica focus! Jag bodde nästan granne med det innan, väldigt härligt! Och dyrt ;) omöjligt att hålla sig till listan när man handlade där. Och deras fruktbar, yum! Nu bor jag några kilometer från det men åker fortfarande dit regelbundet!

  Mitt halsont tvingar mig till vila den här helgen verkar det som, men imorgon blir det i alla fall trädgårdsarbete hos sambons mormor vilket ju också är en form av träning :-) sen att hon alltid bjuder på lass med gudomliga bullar är en annan femma…

  Gilla

 3. Tydligen äter jag godis som att det inte fanns någon morgondag, så även mina barn, fast jag borde laga middag istället. För utom det har jag diskat och tvättat och promenerat i två timmar med en bengipsad femåring i barnvagn. Det gick oväntat bra och var oväntat jobbigt. :)

  Gilla

 4. Det räcker med de bilderna..jag dreglar redan!
  lördag: Military Training och sedan 30+fest
  söndag: arbeta som examinator för ett gäng som tar sin kostexamen, + mors dag + födelsesag + snabb fika + kostrådgivning…på kvällen ska jag plocka upp alla de tusen bitar jag gått sönder i under dagen. Ibland behöver jag en personlig planerare som säger NEJ Vevve, det här är inte ett hållbart schema

  Yoga är helt underbart när man fattat och jag håller tummarna att du får till det(du verkar grym så det är nog inte så svårt). Jag ser fram emot att läsa om hur din helg var!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s