Paus

20130517-093150.jpg

20130517-093156.jpg

*gnuggar geniknölzen*

Hej kompisar!

Kort fredagsmeddelande: den här bloggen är inte riktigt som jag vill och tänker mig just nu. Har liksom tappat greppet om min idé, att vara sajten jag själv vill surfa in på. Antar att ni har märkt det. Jag backar tillbaka för att påminna mig om syftet. Hur jag egentligen vill att det ska vara. Jag är ledsen att jag knappt har svarat på kommentarer på senaste, att slarva med det är det exakt sista jag vill.

Hoppas att vi hörs under fräschare inramning strax! Jag försvinner inte under tiden, men bromsar säkerligen in frekvensen. Följ mig gärna på Insta så länge!

Kram och skön fredag!

Annonser

24 reaktioner på ”Paus

 1. Men åh va tråkigt att du känner så fina DU!
  Men ta det lugn, stressa inte, vi finns kvar och jag kommer lutta glutta in på din sida som vanligt: varje dag..minst 1ggr/dag..haha!!
  Massa kramar ;-)

  Gilla

 2. Jag uppskattar verkligen din blogg, precis som den är. Den speglar ju dig och ditt liv, det kanske inte alltid går att få den som du vill? Jag fortsätter kika in ofta, och kommentera, men du ska ju aldrig känna press att skriva eller leverera här. Vi är många som uppskattar dig ändå!

  Jag har helt missat dig på instagram, men nu följs du iallafall (jag har ett konto bara fö att kunna följa andra fast jag aldrig lägger upp bilder själv pga ingen smartphone).

  Ha en härlig helg!

  Gilla

 3. Så tråkigt att du känner så! Du är en av bloggarna jag följer varje dag och kommer sakna dina kloka, bra inlägg. Men lusten & känslan måste ju finnas.
  Hoppas du snart är tillbaka!!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s