Hit me med era vårrus-kilometer!

20130512-121408.jpg
20130512-121430.jpg
I morse bockade jag av sex kilometer till i vårt #vårrus. Det verkar vara min distans just nu och jag lever med det. Den öländska naturen kills me varje meter.

20130512-122403.jpg

Men hur går det för ER? Dags för rapport ju!

Inte förrän igår slog det mig att jag glömde samla era kilometer i diagramform förra veckan. Ops! Ingen har hojtat så jag antar att ni har klarat er… ;=)

Extra långa staplar i morgon alltså! Hit me, fantastiska darlings.

Annonser

28 reaktioner på ”Hit me med era vårrus-kilometer!

 1. Efter nästan två, eller är det tre? Det kan det ju inte vara, veckors uppehåll due to förkylning klämde jag i med 5.5 km igår. Kändes bra just då, känns mindre bra i benen idag eftersom jag premiärade i mina five fingers, tidigare har de bara tjänstgjort som gymskor.

  Gilla

 2. Ca 13 km.. Ca blir det eftersom jag inte kunde köra podcast och runkeeper samtidigt… Grrr irriterande kanske ska man slå till på en nike puls klocka vill ju inte riskera att underskatta eller för den skull överskatta längden på löpsträckan…. ;o)

  Din klocka har jag för mig är vit… Håller den färgen eller finns det en risk att den blir ”solkig”?

  Ha en bra måndag!!

  Gilla

 3. 22 kilometer :) Ett skönt pass där jag fick till milen på rätt skön tid, lite uppvärmning på löpbandet, någon kilometer för att springa ut träningsvärk efter benpasset och backintervaller i skogen idag. Så nöjd! Kroppen och jag samarbetar på ett helt annat sätt än för några månader sedan. Njutningen är tillbaka och jag har roligt!

  Gilla

 4. 4,8 km, helt okej för den här veckan är jag så stolt över resten av min träning. Känslan av att kroppen blir starkare är obeskrivlig :D

  Gilla

 5. 24km från mig denna vecka.För några timmar sedan avverkade jag milen för första gången på ett år med tiden 52-någonting. Sjukt nöjd, men bättre ska´re bli :D wihooo

  Gilla

 6. Men gud, vilka fantastiskt härliga bilder! Stämplar ut på 81,36 km den här veckan, varav 10 av dem utgjorde första ruskigt kuperade backen på spåret vid slalombacken utanför stan. Blött som tusan var det också – och barfotaskorna sög muntert upp varenda liten vattendroppe och ser numer mer ut som lerklumpar än löpardojor (ja, folk kollade lite konstigt på mig när jag och mamma åkte till mataffären direkt efteråt) ;)

  Gilla

 7. För mig blev det mer löpning denna vecka, totalt 15 km. Ett tufft intervallpass och idag ett riktigt jobbigt pass innan frukost. Gick ut alldeles för hårt, blä var inte kul. Ska starta lugnare nästa gång.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s