Resultat: Vårrusets femte vecka

vecka5

Det kanske mest fantastiska med den här utmaningen tycker jag är att så övervägande stor del av oss har hängt i. Fortsatt springa, fortsatt rapportera. Hur peppande är inte det?! Ni är grymma!

Personligen har jag verkligen inte den mest löpstarka perioden i mitt liv. Det syns inte bara i diagrammet utan känns framför allt i mig. Att planera rundor och ge mig ut känns… ointressant. Så jag struntar i det. Det råkar ändå bli så att jag springer lite grann, när suget dyker upp i stunden. Vad jag dock längtar allt mer efter, nu när våren kryper fram, är att vara mer i naturen. Starting today, för väskan är packad och jag reser mot de värmländska skogarna efter lunch. Yey! Och ut i skogen ska jag. Helt kravlöst. Jag ska se min täta tallskog och så är det med det.

Puss!

(Och som vanligt hojtar ni om något är fel!)

10 reaktioner på ”Resultat: Vårrusets femte vecka

 1. Sorry för sen rapport, har inte haft internet! (och att kommentera med telefonen funkar visst inte för mig….) Under vårrusets 5e vecka fick jag ihop 15,4 km :)

  Gilla

 2. Jag glömde höra av mig – så jag uppdaterar min förra vecka här! Jag fick ihop 7,5 km förra veckan :) Tack för ett bra initiativ, blir otroligt peppad av alla andra!! :)

  Gilla

 3. Grymt! Och nu känns det faktiskt (äntligen) som att det är VÅREN vi springer in – igår flög de första svanarna in över våra sjöar och havsvatten och gosade ner sig bland isblocken; då brukar det inte dröja jättelänge förrän försommaren slår ut och värmen kommer på riktigt :3

  Gilla

  1. Åh så fint! Svanar är mäktiga men läskiga djur. Är du vän med dem? Här är träden fortfarande kala, det känns konstigt. Var i Malmö förra veckan och där var det grönt. Ska bli fint att se om tussilagon har tittat fram under föräldrarnas trapp, som den alltid ska!

   Gilla

   1. ”Se men inte röra” och ”avstånd” är väl orden som jag förknippar med svanar. De är onekligen vackra, men jag har lärt mig av andras misstag – såg en liten grabb för några år sedan som stolpade fram mot den stora, vackra svanen för att kolla lite närmare. Det riktigt lyste *ATTACK-MODE* i ögonen på svanen, som rusade fram och började hamra honom i huvudet. Man ska väl egentligen låta bli att dra alla över en kam, men jag tror ta mig tusan att jag låter bli att chansa den här gången och utgår i stället från att alla svanar är förklädda elakingar ;)

    Tussilagos känns något exotiskt här uppe skulle jag säga. Somliga har lyckats sätta ut lökar som blommar fint, och på sina ställen har några tappra maskrosor kämpat sig upp ur jorden, men det är ungefär så långt som våren har kommit. Hela veckan har bestått av drygt 7 grader, blåst, regn och snöflingor stora som handflator eller tallrikar. Aprilväder i maj, kan man lugnt säga, och till veckan ska det tydligen vända igen – åt ett trevligare håll (17 grader låter väl inte så dumt?)

    Hur många veckor är det kvar av vårruset förresten? (;

    Gilla

 4. Hejsan!

  Hur går det med den ”rena månaden” ? Är jätte peppad att haka på men det hade varit kul att få lite inspirations och tips från dig, se vad du äter :)

  kramar!

  Gilla

 5. Älskar denna utmaningen! Varenda gång jag springer tänker jag på dig och hur många km jag kommer upp i varje vecka, så jag kan få skriva. Tycker det är så KUL!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s