Hur mycket vårrus blev det?

VÅRRUSHej allihop!

Nu har vi vårrusat i två och en halv vecka –hur gick det för dig? Ser fram mot att uppdatera diagrammen! Själv hade jag ingen bra löparvecka, vilket jag kopplar samman med mitt marathonbesked. Jag har helt enkelt sörjt lite. Men ni sprang ju för mig, eller hur?

Jag behöver inte summera den här veckan för att veta att den blev bra. Det har liksom känts hela vägen. Träningen har varit perfekt, maten nära nog och det har hänt roliga saker därutöver. Typ roliga jobbidéer och spännande träningsplaner som jag återkommer till framöver.

Min mejerifria vecka har gått och jag kommer definitivt inte att sluta ännu. Jag utesluter inte att förbättrad kost har bidragit till att min vecka blev så bra. Att skippa all yoghurt har fått mig att experimentera mer och, framför allt, variera mig. Mitt humör har varit jämnt och skönt och jag tycker att det avspeglar sig här hemma. Alla är nöjda. Glada. Det känns bra.

I dag har jag läst vidare i It starts with food, som är väldigt lättsam och intressant. Jag vet att jag framstår som hattig ibland, fast jag mest är nyfiken och öppen. De senaste åren har jag verkligen insett hur mycket kosten påverkar mig och det finns inga lämpligare föremål att använda för tester än min hjärna och min kropp. Vi får väl se vilka experiment de utsätts för i kommande vecka.

Så. Hur långt sprang du? Och hur var veckan i övrigt?

Kram!

Annonser

49 reaktioner på ”Hur mycket vårrus blev det?

 1. Jag fick till min längsta runda på väldigt länge; 7,5 km! Känns toppen och kroppen känns hel och välmående trots mestadels asfalt.

  Gilla

 2. För min del blev det 11 km denna vecka. Varit en bra vecka men något seg i mitten pga sjuka barn det glömdes dock snabbt bort när jag i helgen varit hos Betty på träningskonvent, helt fantastiskt roligt!

  Gilla

 3. Härligt att din vecka blev bra! :) Det blev bara en kortis på 3 km hem från gymmet för mig. Får ta igen nästa vecka. Hela den här veckan kom träningen lite på undantag för att det var en del annat som behövde göras. Hälsade dock på mina föräldrar och tränade med dem både igår och idag. I morse hängde jag med på deras söndagstradition – gå/springa uppför en backe flera gånger med ryggsäck med vikter i. Det var riktigt kul, särskilt eftersom vi tog tid och jag klippte sekunder varje gång och för att jag fick riktig kvalitetstid med mamma och pappa.

  Gilla

  1. Äsch äsch äsch – tänkt det inte som att du tar igen, tänkt det bara som att varje evcka står var och en för sig, med sina alldeles egna förutsättningar. Hälsa på sina föräldrar = en miljard hälsopoäng. Tycker jag. Och vilken backträning! Grymt. Coola föräldrar. Stor kram!

   Gilla

 4. Ynka 5 km… Inplannerat pass idag men fick sjut ont i halsen igår så trots att jag sååååå gärna vill springa så avstod jag… Känns som en tennisboll i halsen säkert inte bra att springa då… Nya tag nästa vecka?

  Gilla

 5. 22,22 km blev det den här veckan, liiite längre än förra eftersom jag utmanade mig själv och sprang 12 km istället för 10, det längst jag någonsin sprungit. :D

  Gilla

 6. Jag sprang ett intervallpass på 7 kilometer ca och ett fartlekspass på lite mer än 11 kilometer. Jag slutar alltså på ca 18 kilometer även den här veckan :) Nöjd!

  Gilla

 7. Den här veckan fick jag ihop 20,5 km, varav ett blev ett långpass på 12 km. Jag tränar för göteborgsvarvet så vänjer kroppen med längre distanser. Nästa vecka är målet på 15-17 km :)

  Gilla

 8. 41,43 kilometer och en hel helg däckad av illamåendevirus. Nu försöker jag mest övertyga kroppen om att det är dags att piggna till – illamående är verkligen ingen storfavorit.

  Toppenkul med veckans videoinlägg förresten, det var rätt skojigt att höra dialekten bakom bilderna faktiskt, särskilt eftersom den skiljer sig rätt mycket från den norrländska som jag vanligen omges av ;)

  Gilla

   1. Jag mår som en prinsessa nu, och konstaterar att jag är av den fasta övertygelsen att magsjuka inte är någonting värt att prova på. Faktum är att det är rätt så väldigt trist och att det inte finns en enda anledning i världen att drabbas av det igen, så det hoppas jag att mitt lilla immunförsvar håller med om.

    Hur har din vecka varit, frisk och kry? Kram!

    Gilla

 9. 5 km kom jag upp i.
  Har känt något jox i knät i slutet av veckan, lyssnade på kroppen (bra jobbat!) och tog det lugnt.
  Har också gått med i en springgrupp, så nu ska här springas! :)

  Gilla

 10. 0 km från mig men det är ok, så blir det! Fler nästa vecka, säkert minst flea stycken :-). Veckan i övrigt – började tungt, slutade jättebra. Nästa börja jättebra och fortsätter jättebra tänker jag :-)

  Gilla

 11. 7 km har jag fått till! Uppdelat på ett intervallpass och ett kortpass som jag sprang lite snabbare. Varit sista veckan innan jag börjar springa efter mitt schema inför halvmaran i september.

  Får se om jag får till passen varje vecka. Har så mycket annat jag vill hinna träna också :)

  Gilla

 12. Häpp, en bra löpvecka! Lite backe, lite snabbdistans, ett försök till halvlångt idag som bara blev jobbigt – men allt som allt landade det på 45 km ganska exakt. Laddar för Playitas på tisdag!
  Så himla härligt med Vårrus – alltid roligt att se hur alla kämpar, kilometrar eller ej!

  Gilla

 13. Ja, pga. inflammation i foten får jag tyvärr hoppa av vårruset. Kanske ett sommarrus blir aktuellt för mig istället. Jag hoppas i alla fall att foten läker snart! :) Lycka till med löpningen!

  Gilla

 14. Hej!

  Den här veckan har jag inte sprungit någonting alls, eftersom min häl gjort så ont ont ont. Har varit på ett par spinningpass istället för att bibehålla konditionen vilket känns skönt! Nästa vecka blir det nya friska tag och då ska jag försöka springa så mycket jag bara kan. Tills hälen säger stopp, vill säga. Hurra! :)

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s