Fem bloggar som jag är besatt av just nu

Jag ÄLSKAR tanken med de här inspirationsawardsen som började hos Sofy. Jag har hittat mig själv hos både Helena och Petra och vet ni, jag blir så himla GLAD. Över att någon uppskattar det jag gör, men framför allt över att vi lyfter fram varandra på det här fina sättet. Självklart vill jag vara med! Och självklart finns det massor av bloggar som jag vill nämna, men nu ska jag faktiskt hålla mig till fem. De här är jag lätt besatt av just nu (jag är alltid besatt av minst en blogg…):

Fröken Drivkraft: Du behandlar ord på ett fantastiskt vis, är klok och balanserad och sätter (tillsynes enkelt!) ord på svåra, tunga, tuffa saker. Sådant som jag och bevisligen många andra brottas med i vår vanliga vardag. Du resonerar som den mest välbetalda reportern som har fått obegränsat med tid till sin text. Jag tror att du kommer att bli en stjärna på blogghimlen. Du är redan en stjärna på min.

Innerstrengthblog: Jag har kommit att älska dina podcasts och lyssnar på intervjuerna flera gånger för att inte missa fakta och detaljer. Dessutom har du fått mig att lyssna på fler podcasts överlag. Och upptäcka nya, fantastiska hälsoprofiler. Jag uppskattar att du är så påläst och ställer inititerade frågor som gör samtalen i podcastsen djupa och ärliga.

Mojolifestyle: Alltså, de här tjejerna. Dör på er. Jag uppfattar er som ärliga, varma personer som verkligen vill inspirera och bidra med det ni kan. Ni utstrålar trygghet, självförtroende och jävlaranamma. Det finns inga tvivel om att övning, övning, övning ger färdighet. Eller att man ska vara jäkligt stolt över att vara sig själv.

Mariaboo: Det känns som att du skulle kunna vara jag eller jag du. Vi vanliga tjejer som älskar att röra oss, som njuter av att sätta tyngdrekord med stången eller kan vara ärliga med att löparrundan blev kass. Jag gillar dig, bara. Så enkelt. Det är härligt i din värld.

Aliceaugusta: Vackra smarta Josefin, återigen en trygg och balanserad tjej, fylld med empati och lust att inspirera andra. Du vill verkligen att andra ska må bra. Det märks. Min hjärna mår bra av att hälsa på hos dig. Där formen är ljus och lätt och vacker och allting bara får vara bra.

Med det sagt finns det 1 000 till jag så gärna hade nämnt. Jag kan alla era (obs, web-!!!) adresser i huvudet – det säger väl allt? Men börjar jag rapa upp nu, då glömmer jag någon. Och det vill jag väldigt ogärna.

Stor kram!

10 reaktioner på ”Fem bloggar som jag är besatt av just nu

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s